Rijschool Pro-ride

Rijschool.

Meld je nu aan!

In de proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Plan een proefles

Meld je nu aan en begin deze week nog met je rijlessen..

Meld je aan

Op zoek naar een rijschool?

Ben jij op zoek naar een prettige en professionele rijschool? Maak dan kennis met autorijschool Pro-Ride! Wij werken plezierig, betrouwbaar, doelgericht en persoonlijk. Bij ons sta jij centraal. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat jij straks zorgeloos je rijbewijs kunt halen. Meld je direct aan voor een gratis proefles bij ons! Je bereikt Rijschool Pro-Ride via 06-38115111
autorijbewijs

Je eerste ontmoeting met een rijschool

Ook bieden wij jou graag een gratis proefles aan. Hierdoor kun je op je gemak kennis maken met rijlessen, je rijinstructeur en onze autorijschool. Daarnaast kun jij naderhand vrij aan geven of je je prettig voelt bij de methode van deze instructeur. Ook zoeken wij dan desgewenst een passende oplossing. Onze gratis proefles duurt een uur, inclusief persoonlijk advies. Daarnaast schat de instructeur tijdens de proefles in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Daarnaast geven wij deze lessen volgens een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, in een logische volgorde en op jouw eigen tempo. Je hebt steeds dezelfde rijinstructeur en je rijdt steeds in dezelfde auto. Maak een afspraak voor die gratis proefles!

Klaarstomen voor je theorie examen

Bij Rijschool Pro-Ride kun je je prima voorbereiden op je theorie examen. Daarnaast geven wij namelijk ook een uitvoerige theoriecursus. Deze cursus wordt gegeven door docenten met zeer veel ervaring. Alle verkeersregels worden stuk voor stuk aan je uitgelegd. Hierdoor weet je de theoretische achtergrond van de regels, leer je hoe de regels toe moet passen in de praktijk en wordt je getraind in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Klinkt dit jou wellicht een beetje saai? Gelukkig is niets minder waar. Onze theoriecursus is gezellig en leuk. Ook is de cursus voorzien van veel interactie en een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons voor meer informatie over het theorie examen en de theoriecursus.

Wat krijg je bij Rijschool Pro-Ride?

Via Rijschool Pro-Ride kun je het volgende afnemen:

  • 10 tot 40 rijlessen + examen
  • Theoriecursus om alle theorie te oefenen
  • CBR Theorie Examen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis Proefles
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Neem contact op met Rijschool Pro-Ride

Via Rijschool Pro-Ride kun jij in no time en vol vertrouwen jouw rijbewijs halen. Meld je direct aan voor een gratis proefles! Vul je gegevens in op ons online contactformulier of bel naar 06-38115111. Wij zien je graag tegemoet bij Rijschool Pro-Ride!

Meld je aan!

Lespakketten

Prijzen Autorijles

prijzen voor auto rijlessen: Prijs
10 Rijlessen  €430 – Actieprijs: €399
15 Rijlessen  €599
20 Rijlessen  €799
25 Rijlessen  €999
30 Rijlessen  €1199
35 Rijlessen  €1399
40 Rijlessen  €1599
CBR Examen €249

 

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl