Rijschool Pro-ride

Auto theorie.

Meld je nu aan!

Als je onze theoriecursus volgt, verhoogt jouw slagingskans met grote mate. Onze cursus wordt namelijk gegeven door ervaren docenten met ruime ervaring. Zij leggen stuk voor stuk alle verkeersregels aan je uit.

Plan een proefles

Meld je nu aan en begin deze week nog met je rijlessen..

Meld je aan

Goede voorbereiding op je auto theorie examen

Wil jij een goede voorbereiding op je auto theorie examen? Neem dan contact op met Rijschool Pro-ride. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal voorbereid bent voor je CBR theorie examen. Zo weet jij straks als geen ander alles over de auto en de verkeersregels. En hoe deze te gebruiken op de weg. Maak snel een afspraak met ons door te bellen naar 06-38115111. Wij leren jou graag alle auto theorie die je moet weten voor het examen.

rijschool machtigen

Ondersteuning bij het leren van de theorie

Als je onze theoriecursus volgt, verhoogt jouw slagingskans met grote mate. Onze cursus wordt namelijk gegeven door ervaren docenten met ruime ervaring. Zij leggen stuk voor stuk alle verkeersregels aan je uit. Ook weten zij tot in detail hoe een auto werkt en beweegt. Nadat je via de cursus alle theorie grondig geleerd hebt, bieden wij je een reeks oefenexamens aan. Hierbij wordt alle theorie herhaald. Zo kun je goed testen of je alles volledig begrijpt. Interesse? Meld je direct aan.

Auto theorie leren op een leuke manier

Leren is vaak niet zo spannend. Toch is het ons gelukt een leuke en plezierige cursus aan te bieden. Zo vindt er tijdens onze cursus veel interactie plaats. Het begint met het klassikaal uitleggen van verkeersregels. Na het uitleggen van deze stof, worden de regels geoefend met vragen en voorbeelden. Deze vragen zijn gesteld op dezelfde wijze als in examen van het CBR. Hierdoor raak je al vertrouwd met de vraagstellingen. Omdat je ook al leert hoe bepaalde regels toegepast moeten worden in het verkeer, is onze theoriecursus meteen een mooie voorbereiding op de praktijklessen. Wil jij ook alles weten over de auto, zodat jij deze straks optimaal meester bent in het verkeer? Meld je aan voor onze theoriecursus.

Zo ziet het theorie examen eruit

Het CBR examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 25 vragen gevaarherkenning
  • 30 vragen wetten en verkeersregels
  • 10 vragen verkeersinzicht en risico’s

Je moet minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed hebben om te slagen voor dit examen. Lijkt jou dit lastig? Meld je dan direct aan voor onze theoriecursus. Bekijk hier meer

Wij leren jou alle auto theorie

Wil jij alles te weten komen over de auto en de bijbehorende verkeersregels? Schrijf je in voor het examen bij het CBR of volg eerst onze theoriecursus. Je bereikt Rijschool Pro-Ride door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-38115111 . Wij helpen jou graag aan alle auto theorie die je nodig hebt voor het examen!

Meld je aan!

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl