Rijschool Pro-ride

Theoriecursus.

Meld je nu aan!

Onze theoriecursus draagt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is de slagingskans van deze cursus zeer hoog. Je bent na het volgen van deze cursus volledig voorbereid op je theorie examen.

Plan een proefles

Meld je nu aan en begin deze week nog met je rijlessen..

Meld je aan

De beste voorbereiding op je theorie examen

Heb jij behoefte aan een uitvoerige theoriecursus? Meld je dan direct aan voor deze cursus via Rijschool Pro-ride. Met deze cursus kun jij je optimaal voorbereiden op het CBR theorie examen. Je leert alles over de auto, de verkeersregels en voor welke snelle keuzes je kunt komen te staan in de praktijk. Interesse in onze cursus? Bel snel naar 06-38115111 en meld je aan voor onze theoriecursus.

theoriecursus

theorie examen

De voordelen van onze theoriecursus

Onze theoriecursus draagt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is de slagingskans van deze cursus zeer hoog. Je bent na het volgen van deze cursus volledig voorbereid op je theorie examen. Een tweede voordeel is dat de cursus gegeven wordt door zeer ervaren docenten. Je weer dus zeker dat alles prima wordt uitgelegd. Ook kun je bij deze docenten terecht met al je vragen. Een derde voordeel is dat onze cursus zeer compleet is. Stuk voor stuk worden alle verkeersregels aan je uitgelegd. Is alles aan bod gekomen? Dan wordt de cursus afgesloten met een reeks oefenexamens. Interesse? Meld je nu aan!

Hoe leuk een theoriecursus kan zijn

Theorie stampen is vrijwel niemands favoriete bezigheid. Het is vaak ‘iets dat moet gebeuren’. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen een plezierige cursus samen te stellen. Onze theoriecursus is namelijk heel interactief. Dit maakt het een gezellige ervaring. Naast dat deze cursus jou optimaal de verkeersregels leert, heeft het nog twee extra mooie effecten. Zo maak je al kennis met de vraagstellingen van het officiële CBR examen. Dit maakt slagen voor dit examen stukken makkelijker. Het andere mooie effect is, dat je dankzij deze training al goed weet hoe je bepaalde regels toe moet passen op de weg. Je haalt er dus ook groot voordeel uit voor je praktijklessen!

De vragen van het CBR theorie examen

Het CBR theorie examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je slaagt voor dit examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed hebt beantwoordt. Kijk je daar tegenop? Meld je dan voor onze cursus!

Meld je aan voor onze theoriecursus

Denk jij baat te hebben bij onze uitvoerige theoriecursus? Schrijf je dan direct hiervoor in door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Rijschool Pro-ride is ook te bereiken via 06-38115111 en info@pro-ride.nl. Na het volgen van deze theoriecursus ben jij optimaal voorbereid voor je theorie examen.

Meld je aan!

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl