Rijschool Pro-ride

Gratis proefles.

Meld je nu aan!

In de proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Plan een proefles

Stap 03. Meld je aan voor een proefles

Het begint met een proefles

Zou jij met autorijden kennis willen maken door middel van een gratis proefles? Rijschool Pro-ride biedt deze aan. Wij geven rijles op een professionele, persoonlijke en plezierige manier. Zo zet elke rijinstructeur van ons jou centraal. Onze rijlessen lopen gestructureerd, op jouw tempo en in een logische volgorde. Heb jij interesse in een eerste, gratis kennismaking? Vraag dan snel een proefles bij ons aan via 06-38115111. Jouw stap richting het rijbewijs begint met een gratis proefles bij ons!

Onze eerste, gratis kennismaking

Als je besluit een lespakket bij ons af te nemen, bieden wij je graag een eerste, kosteloze proefles aan. Tijdens deze rit maak je kennis met Rijschool Pro-Ride, jouw rijinstructeur en de lesauto. Onze rijinstructeur zal tijdens deze les van één uur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig lijkt te hebben. Het is vervolgens uiteraard aan jou te bepalen hoeveel lessen je daadwerkelijk afneemt. Deze gratis les is ook bedoeld om te achterhalen of er een prettige klik tussen jou en je rijinstructeur is. Voel jij je niet helemaal op je gemak bij zijn of haar methode? Dan zoeken wij voor jou een passende oplossing. Interesse in zo’n gratis kennismaking? Meld je nu aan voor een eerste les.

Na de gratis les volgt het lespakket

Voor iedereen hebben wij het juiste lespakket. Zo bieden wij pakketten aan van 10 tot 40 lessen. Daarnaast duurt elke les een uur. Geen enkel onderwerp wordt overgeslagen tijdens onze lessen. Wij leren je alle kneepjes van het autorijden. Ook maken wij jou volledig klaar voor je deelname op de weg. Weet jij echter nog niet zeker of je wel wílt autorijden? Dan is het wellicht slimmer een enkele les van een uur bij ons aan te vragen. Deze kost slechts € 39,-. Zo kun je kennismaken met autorijden, maar mag je naderhand alsnog besluiten niet te willen lessen. Welke kennismakingsles is het meest geschikt voor jou? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens.

Wat wij nog meer aanbieden naast een proefles

Naast proeflessen kun je bij Rijschool Pro-Ride terecht voor:

  • Lespakketten van 10 tot 40 lessen + examen
  • Tussentijdse toets + CBR theorie examen
  • Theoriecursus
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Behoefte aan een gratis proefles?

Heb jij behoefte aan een eerste proefles? Neem dan contact op met Rijschool Pro-ride. Vul ons online contactformulier in of bel naar 06-38115111. Wij bieden jou graag die eerste gratis proefles aan.

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl