Rijschool Pro-ride

Rijles Badhoevedorp.

Meld je nu aan!

In de proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Plan een proefles

Meld je nu aan en begin deze week nog met je rijlessen..

Meld je aan

De autorijschool van badhoevedorp

Woon je in Badhoevedorp en ben je op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Maak dan kennis met Rijschool Pro-Ride! De opleiding die wij bieden is plezierig, persoonlijk en heel doelgericht. Tijdens een rijles willen wij dat jij je helemaal op je gemak voelt. Door onszelf volledig in te zetten, hopen wij dat jij snel je rijbewijs kan halen. Geef je daarom zo snel mogelijk op en geniet van een gratis proefles. Bel ons vanuit Badhoevedorp via 06-38115111.

autorijbewijs

Je eerst rijles bij Rijschool Pro-Ride

Wil je eens proberen hoe het is om een autorijles te volgen bij Rijschool Pro-Ride? Vraag dan vanuit Badhoevedorp een gratis proefles aan. Deze les geeft je inzicht over onze manier van lesgeven. Een gratis proefles bij Rijschool Pro-Ride duurt een uur en tijdens dit uur krijg je veel persoonlijk advies. Na afloop van deze eerst rijles bekijkt je instructeur hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen afrijden. Onze rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode. Dit betekent dat je een gestructureerde rijles krijgt, die helemaal op jouw eigen tempo is gebaseerd. Maak dus snel vanuit Badhoevedorp een afspraak voor een gratis proefles!

Volg een theoriecursus!

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk dat je zowel slaagt voor je praktijkexamen als je theorie examen. Tijdens het studeren voor je theorie examen leer je meer over de verkeersregels, maar ook over de auto in theorie. Rijschool Pro-Ride biedt de mogelijkheid om je theorie te oefenen met de hulp van een theoriecursus. Je krijgt je theoriecursus van docenten met veel ervaring. Doordat er tijdens de lessen veel interactie is, wordt het theorie oefenen een leuke bezigheid. Zo ben jij straks helemaal klaar voor je theorie examen bij het CBR. Wil jij ook een theoriecursus bij ons volgen? Neem dan snel contact met ons op vanuit Badhoevedorp.

Snel je rijbewijs halen in Badhoevedorp

Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Om dit te realiseren kun je bij ons terecht voor verschillende pakketten en diensten:

  • Een gratis proefles
  • Pakketten 10 tot 40 rijlessen + examen
  • De tussentijdse toets
  • CBR theorie Examen
  • Een theoriecursus om de theorie te oefenen

Wil je in korte tijd je rijbewijs halen? Dan kan je bij ons een spoedcursus voor een rijbewijs doen.

Neem contact op voor rijles in Badhoevedorp

Wil jij in Badhoevedorp graag je rijbewijs halen bij Rijschool Pro-ride? Meld je dan snel aan voor onze gratis proefles. Je kunt dit doen via ons ons online contactformulier, of je neemt telefonisch contact op via 06-38115111. Mail je liever? Dan kan dat via aanmeld formulier hieronder. Dan helpen wij jou graag met je rijbewijs halen. Wij hopen dat je snel je eerste rijles komt volgen in Badhoevedorp!

Meld je aan!

Lespakketten

Prijzen Autorijles

prijzen voor auto rijlessen: Prijs
10 Rijlessen  €430 – Actieprijs: €399
15 Rijlessen  €599
20 Rijlessen  €799
25 Rijlessen  €999
30 Rijlessen  €1199
35 Rijlessen  €1399
40 Rijlessen  €1599
CBR Examen €249

 

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl