Rijschool Pro-ride

Rijbewijs halen.

Meld je nu aan!

In de proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Plan een proefles

Meld je nu aan en begin deze week nog met je rijlessen..

Meld je aan

Nog even en je hebt je rijbewijs

Als je je rijbewijs wilt halen, moet je zowel een theorie examen als een praktijkexamen met succes afleggen. Rijschool Pro-ride helpt je hier professioneel, persoonlijk en plezierig bij. Onze rijinstructeurs zetten jou centraal. Wij zorgen ervoor dat het halen van jouw rijbewijs een leuk en snel proces wordt. Dit begint met het volgen van gratis proefles bij ons. Bel naar Rijschool Pro-Ride via 06-38115111 en zet die eerste stap richting het rijbewijs halen!

autorijbewijs

Onze rijlessen

Bij Rijschool Pro-Ride hebben we voor iedereen de juiste rijles. Na onze proefles schat de rijinstructeur in hoeveel lessen je nodig lijkt te hebben. Daarnaast bepaal je zelf voor hoeveel lessen je je in wilt schrijven. Wij bieden enkele lessen aan, maar ook pakketten van 10 tot 40 lessen. Elke les duurt bij ons een uur. Alles komt tijdens deze lessen aan bod. Ook werken wij met een halen en brengen systeem. Dit betekent dat jij de leerling die vóór jou les had, weer thuis mag brengen. De leerling die na jou les heeft, doet hetzelfde met jou. Bij elke les heb jij dezelfde rijinstructeur en rijd je in dezelfde auto.

Het halen van het theorie examen

Dit geeft een vertrouwd gevoel en maakt het halen van een rijbewijs stukken makkelijker. Onze rijlessen worden gegeven volgens een stap-voor-stap-methode. Gestructureerd, op jouw eigen tempo en in een logische volgorde. Interesse in onze aanpak? Maak een afspraak voor een gratis proefles! Naast een praktijkexamen, moet je ook een theorie examen halen. Dit is erg eenvoudig als je eerst onze theoriecursus volgt. Deze wordt door docenten met zeer veel ervaring gegeven. Ook leggen zij alle verkeersregels stuk voor stuk aan je uit. Daarnaast onthoud je ze beter en weet je hoe de regels toegepast moeten worden in de praktijk. Daarnaast word je getraind in de vraagstelling van het officiële CBR theorie examen. Wees gerust, deze aanpak is absoluut niet saai. Ook is onze theoriecursus gezellig, interactief en vormt een prima voorbereiding op je CBR theorie examen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verschillende wegen naar jouw rijbewijs

Rijschool Pro-Ride biedt het volgende aan:

  • 10 tot 40 rijlessen + examen
  • CBR Theorie Examen
  • Tussentijdse toets
  • Gratis proefles
  • Theoriecursus
  • Spoedcursus
  • Opfriscursus

Jij wil je rijbewijs halen?

Via Rijschool Pro-Ride heb jij binnen no time jouw rijbewijs in handen. Heb jij interesse in een proefles bij ons? Laat je gegevens achter op ons online contactformulier of bel naar 06-38115111. Wij helpen jou graag met het rijbewijs halen!

Meld je aan!

Lespakketten

Prijzen Autorijles

prijzen voor auto rijlessen: Prijs
10 Rijlessen  €430 – Actieprijs: €399
15 Rijlessen  €599
20 Rijlessen  €799
25 Rijlessen  €999
30 Rijlessen  €1199
35 Rijlessen  €1399
40 Rijlessen  €1599
CBR Examen €249

 

Beste rijschool

Onze Geslaagde Leerlingen

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

 

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Geslaagd

Eerste examen

Google review

★★★★★

Plan een proefles

Snel je rijbewijs halen in AMSTERDAM en omstreken..

Meld je aan

Rijschool Pro-ride

06-38115111

proride@gmail.com

www.pro-ride.nl

OVER DE WEBSITE

OVER ONS

Ben je op zoek naar een goede rijschool Amsterdam? Pro-ride is een van de betere autorijscholen van Amsterdam.

Rijschool Pro-ride heeft een hoog slagingspercentage !!

*Geen DIGID? Klik hier om je DigiD aan te vragen.

Copyright © 2021 – Pro-ride.nl